Welkom op de nieuwe website van de Groentenier

Welkom op de nieuwe website van de Groentenier. Wij hebben de gehele website in een nieuw ‘modern’ jasje gestoken. De website is compleet op onze huisstijl afgestemd, met mooie afbeeldingen en kleuren. Klaar voor de toekomst en mobiel gebruik. Kortom, de nieuwe website wordt ons online uithangbord.

Op de website vertellen we meer over onze producten, maaltijden en de winkel. Daarnaast vindt u onder het kopje nieuws een blog. Op de blog komen regelmatig nieuwe berichten met recepten, nieuws updates en heerlijke nieuwe groentes, fruit en andere producten uit ons assortiment.

Gezonde en eerlijke maaltijden gratis thuis bezorgd

Zoals u van ons gewend bent hebben wij altijd heerlijke maaltijden voor u klaarliggen. Dagelijks vers bereid door onze eigen chefs. Wilt u gezond en lekker eten? Via ons telefoonnummer: 020 662 56 35 kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wij brengen de maaltijd kosteloos op afspraak bij u langs.

Niets is ons te gek

Wilt u eens iets nieuws proberen of heeft u iets lekkers op tv gezien? Wij denken graag met u mee en op bestelling is alles mogelijk. Onze service betekent dat wij altijd een stapje meer doen dan de concurrent. Zodat u thuis kan genieten van de beste en meest exclusieve groentes en fruit.

 

Kom snel nog eens terug naar de website om nieuwe recepten en groentes te ontdekken. Of kom langs in ons winkel aan de Cornelis Schuytstraat. Wij helpen u graag verder vanuit onze kennis en ervaring. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook.

Wij wensen u een gezonde dag met verse groentes en fruit!

Recente Berichten