Japans eten Amsterdam

✔ Gratis bezorging

✔ Dagverse maaltijden

✔ 100% ambachtelijke  producten

Home » Japans eten Amsterdam

Japans eten in Amsterdam

Wilt u heerlijk Japans eten afhalen in Amsterdam? Kom dan langs in de winkel van Tom Ensink de Groentenier. De producten waar wij mee werken, selecteren we dagelijks zorgvuldig bij diverse telers. Zo beschikken we over exclusieve producten die we verkopen in de winkel, maar waar onze koks ook het lekkerste eten mee bereiden. Als u een keer geen zin heeft om zelf in de keuken te staan, bent u van harte welkom bij ons voor lekker Japans eten. Zeven dagen per week staan we voor u klaar!

 Bekijk hier het gehele assortiment

verse-maaltijden-groentenier-header

Bestel een gerecht bij ons en geniet van een lekkere lunch of heerlijk diner

Kom langs in onze winkel in Amsterdam en geniet van heerlijk Japans eten tijdens uw lunch of diner. Heeft u speciale wensen? Neem dan één à twee dagen van tevoren contact met ons op, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tom Ensink de Groentenier bereikt u eenvoudig door te bellen naar 020 662 56 35.

thaise-maaltijd-groentenier

Heerlijk Japans eten haalt u af in onze groentewinkel in Amsterdam

We snappen het als u het koken soms liever een dag aan iemand anders overlaat. In onze groentewinkel in Amsterdam bieden we daarom gezond en dagvers Japans eten aan. Denk hierbij onder andere aan de beste sushi van de omgeving. Het eten en andere boodschappen, zoals kazen en groenten, haalt u gemakkelijk bij ons af. Als u in de buurt woont, bezorgen we uw maaltijd in overleg gratis bij u thuis. Heeft u liever een gerecht uit een andere keuken? Dan kiest u gewoon voor een ander gerecht, zoals een lekkere Italiaanse maaltijd.

catering-groentenier