Italiaanse maaltijden amsterdam

✔ Gratis bezorging

✔ Dagverse maaltijden

✔ 100% ambachtelijke  producten

Home » Italiaanse maaltijden Amsterdam

Italiaanse maaltijden in Amsterdam

Voor de heerlijkste Italiaanse maaltijden in Amsterdam bent u bij Tom Ensink de Groentenier aan het juiste adres. Wij selecteren dagelijks de meest verse en exclusieve producten, waarmee we de hoogste kwaliteit Italiaanse maaltijden bereiden. De lekkerste Italiaanse maaltijden in Amsterdam vindt u dan ook bij uw groentespecialist Tom Ensink de Groentenier!

 Bekijk hier het gehele assortiment

verse-maaltijden-groentenier-header

Trek gekregen in een overheerlijke Italiaanse maaltijd?

We staan zeven dagen per week voor u klaar! U bent van harte welkom in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat 35 in Amsterdam. Liever maaltijden thuis laten bezorgen? Of trek in een andere maaltijd, zoals overheerlijke sushi of een verse stamppot? Geen probleem! Wij leveren al onze maaltijden gratis in heel Amsterdam. Geef uw bestelling telefonisch door via 020 662 56 35 en laat uw wensen en voorkeuren aan ons weten.

thaise-maaltijd-groentenier

Haal Italië in huis met onze dagverse Italiaanse maaltijden in Amsterdam

Met dagelijks verse en kleurrijke producten toveren wij het Mediterraanse zonnetje op uw bord. Onze vier koks bereiden iedere dag de lekkerste Italiaanse maaltijden in Amsterdam met een groot assortiment bestaande uit exclusieve groenten, fruit, kazen en noten. Ons ruime assortiment en onze professionele keuken maken het mogelijk om de mooiste creaties neer te zetten, eventueel aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Door onze specialistische kennis en ruim 35 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we Italië bij u in huis kunnen halen. De smaak van Italië was nog nooit zo dichtbij!

catering-groentenier