Gezond eten bestellen Amsterdam

✔ Gratis bezorging

✔ Dagverse maaltijden

✔ 100% ambachtelijke  producten

Home » Gezond eten bestellen Amsterdam

Gezond eten bestellen in Amsterdam

Bij Tom Ensink de Groentenier kunt u gezond eten bestellen in Amsterdam. De producten die u bij onze groentewinkel koopt, zijn culinair hoogstaand. We selecteren namelijk zelf de eerlijke en heerlijke producten bij de telers voor iedere maaltijd die we gratis bezorgen in Amsterdam. Door onze jarenlange, specialistische kennis, kiezen we de mooiste kazen, noten, groenten, olies, fruit en wijnen voor u. Zo kunt u naast gezond eten, ook veel van uw boodschappen bij ons in Amsterdam bestellen. Bent u ook zo’n fijnproever? Breng dan een bezoek aan onze winkel of bestel gezond eten en krijg dit in Amsterdam gratis thuisbezorgd.

 Bekijk hier het gehele assortiment

verse-maaltijden-groentenier-header

Kies voor een maaltijd uit ons aanbod, dan bezorgen wij deze bij u in Amsterdam

In ons ruime aanbod vindt u veel dagvers, gezond eten om te bestellen in Amsterdam. Onze koks bereiden in de keuken onder meer Chinees eten, Japanse gerechten, verse soepen, stamppotten en Thaise maaltijden. Wanneer u bij ons gezond eten wilt bestellen in Amsterdam, geef dan in het bestelproces aan als u dit gratis thuisbezorgd wilt hebben. Dan gaan wij voor u aan de slag en bezorgen we de maaltijd op het afgesproken moment bij u thuis in Amsterdam.

Bestel de heerlijkste gerechten in onze winkel

Wilt u een maaltijd laten bezorgen in Amsterdam? Bestel dan gemakkelijk de heerlijkste gerechten bij onze winkel. Neem één à twee dagen van tevoren contact met ons op door te bellen naar 020 662 56 35 als u speciale wensen heeft voor het gerecht. Zo krijgt u lekker en gezond eten gratis thuisbezorgd in Amsterdam, nadat u dit gemakkelijk bij ons heeft kunnen bestellen.

thaise-maaltijd-groentenier

Gezond eten bestellen doet u eenvoudig bij onze groentewinkel in Amsterdam

Onze winkel kunt u dagelijks bezoeken om onze ambachtelijke producten te kopen. Daarnaast maken onze ervaren koks zeven dagen per week de heerlijkste maaltijden in onze professionele keuken. Als u een maaltijd bij ons bestelt, haalt u deze eenvoudig af of bezorgen we de kant-en-klaarmaaltijd gratis bij u in Amsterdam. Op deze manier eet u lekker én gezond, zonder dat u er zelf voor in de keuken hoeft te staan. Dat is ook wel eens fijn en dat snappen we! We vinden het belangrijk dat u iedere dag gezond eten bij ons kunt bestellen en dat dit gratis in Amsterdam wordt thuisbezorgd. Hierdoor zijn onze maaltijden voor iedereen toegankelijk.

catering-groentenier