Kant en klare maaltijden.

Exclusieve maaltijden van dé groentespecialist

De heerlijkste gerechten in Amsterdam haalt u af bij Tom Ensink de Groentenier! Onze koks bereiden zeven dagen per week lekker eten in onze professionele keuken voor een fijne avondmaaltijd. Laat u koken graag aan iemand anders over? Dan bent u iedere dag van harte welkom in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat 35 in Amsterdam!

groentenier-winkel-voor-buiten

Kies de heerlijkste lunches en diners uit ons ruime assortiment

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van groenten en kazen. In ons team zitten daarnaast zeer ervaren koks, die met veel plezier de lekkerste lunches en diners voor u bereiden. De gerechten in ons ruime assortiment verschillen enorm van elkaar, zodat u veel maaltijdopties heeft. Denk hierbij onder meer aan:

Alle gerechten zijn geschikt voor mensen die gezond eten willen afhalen in Amsterdam. De maaltijden bestaan uit exclusieve en ambachtelijke producten, waardoor u een geheel nieuwe smaakervaring beleeft.

Breng een bezoek aan onze winkel

Kom gerust eens langs bij Tom Ensink de Groentenier voor de lekkerste maaltijden. Alle gerechten en andere exclusieve producten haalt u gemakkelijk in onze winkel af. In overleg bezorgen we gratis uw boodschappen, lunches en diners in Amsterdam. Heeft u vragen of speciale verzoeken? Dan helpen we u hier graag bij. Ons personeel helpt met plezier mee aan een bijzonder lekkere eetervaring.

Service

Wij bezorgen (in overleg) in heel Amsterdam!

Adres

Cornelis Schuytstraat 35
1071 HE Amsterdam

Contactgegevens

020 662 56 35
info@tomensinkgroentenier.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 uur – 19.00 uur
Dinsdag 08.00 uur – 19.00 uur
Woensdag 08.00 uur – 19.00 uur
Donderdag 08.00 uur – 19.00 uur
Vrijdag 08.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag 08.00 uur – 18.00 uur
Zondag 12.00 uur – 17.00 uur
Feestdagen GESLOTEN

Verse rode kool

Vers bereide rode kool.

Verse Maaltijden

Elke dag heerlijke, verse, nieuwe maaltijden!

Groentenier Tom Ensink is gespecialiseerd in dagverse maaltijden. Klaargemaakt door onze chefkoks in onze professionele keuken en gemaakt van de ingrediënten uit onze groentewinkel, bereiden wij dagelijks gezonde, heerlijke dagmaaltijden. Altijd met een knipoog naar Thailand. Naast de traditionele maaltijden  maken wij ook:

✔ Diverse stampotten  ✔ Soepen  ✔ Heerlijke salades  ✔ Italiaanse gerechten

In overleg met u zijn er geen grenzen. Voor specifieke wensen vragen wij u om 1 a 2 dagen van te voren te bellen naar groentenier Tom Ensink: 020 662 56 35

Stuur voor 17:00 een bericht of bel, dan bent u zeker van een héérlijke maaltijd. En altijd Gratis bij u thuisbezorgd in Amsterdam!

thaise-maaltijd-groentenier

Thais

stamppot-maaltijd-groentenier

Stamppot

soep-maaltijd-groentenier

Soepen

row-groentenier

Eerlijke en Héérlijke Producten

Wij bieden u alleen het beste!

Fruit

Fruit

Groente Groentenier

Groente

notenmix

Noten

kaas

Kaas

Wijnen Groentenier

Wijnen

Oliën Groentenier

Oliën

Kom, neem een kijkje in de winkel!